Grad reagovao na apel građana: Nelegalni otpad automobila bit će uklonjen

U Dubrovačkoj ulici u Mostaru, problem nelegalnog otpada automobila i olupina postao je tema intenzivnih građanskih apela za rješavanje ove situacije koja predstavlja ozbiljnu opasnost za okolinu, posebno za djecu koja svakodnevno prolaze kroz tu zonu.

Udruženje građana Bijeli brijeg i dječji vrtić Sunčani most istaknuli su zabrinutost zbog prisutnosti raznih štetnih organizama u okolini vozila u raspadnom stanju, naglašavajući rizik od zaraznih bolesti i ozljeda.

Građani su također ukazali na poteškoće u prometu zbog vozila parkiranih na cesti, što dodatno otežava kretanje i čini ulicu nepreglednom.

Na pozive građana i apel dječjeg vrtića odgovorio je Grad Mostar, potvrđujući da je zahtjev za uklanjanjem spornih vozila već u proceduri.

Iako su tehnički izazovi donekle usporili proces, nadležne gradske službe su obećale brzo djelovanje.

“Inspekcija je izašla na teren radi procjene situacije i u skladu s prijavama građana o uništenim vozilima. Procedura je pokrenuta i uskoro će biti izdano nalog za uklanjanje vozila”, izjavili su iz Odjela za privredu, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara za portal Bljesak.info.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79