Grad u Hercegovini mijenja regulacioni plan zbog Lidla

Grad u Hercegovini mijenja regulacioni plan zbog Lidla


Grad Trebinje obavještava javnost o javnom uvidu u nacrt izmjene dijela Regulacionog plana pod nazivom “Južni gradski izlaz — blok X”. Zainteresovana javnost će imati priliku da pregleda nacrt izmjena od 25. maja do 24. juna.

Prema informacijama sa TrebinjeLive.info, nacrt izmjene Regulacionog plana predviđa mogućnost izgradnje prodajnog objekta sa pratećim parking prostorom, koji će koristiti poznati lanac supermarketa Lidl.

Izmjene Regulacionog plana obuhvataju parcelu od 10.120 m2, na kojoj je planirana izgradnja objekta površine 2.456 m2, uz obezbjeđenih 121 parking mjesta.

Ovim javnim uvidom Grad Trebinje omogućava građanima da se informišu i izraze svoje mišljenje o planiranim izmjenama, što doprinosi transparentnosti i uključivosti u procese urbanističkog planiranja i razvoja grada.

Građani su pozvani da aktivno učestvuju u javnom uvidu i da svojim sugestijama i primjedbama doprinesu kvalitetu planiranih promjena.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija