Građani ogorčeni: Na gradilištu teče voda u slapovima

Od jutros je u sarajevskom naselju Švrakino Selo veliki broj stanovnika u strahu od vode koja nekontrolisano teče u slapovima, na jednom u nizu gradilišta otvorenih u ovom naselju u posljednjih nekoliko mjeseci.

Voda nosi sve pred sobom, a građanima niko ne govori o čemu je riječ.

– Samo nekoliko metara odavde je škola, ali i stambeni objekti. Ako voda prođe u naše objekte, ko će nam sanirati štetu?

Novi investitori ne vode računa ni o čemu. Ovaj objekat ima nekoliko etaža ispod zemlje, kada se to napuni imat ćemo jezero usred naselja.

Ovo je strašno, rekao nam je jedan građanin na licu mjesta.

 

@crnahronikainfoOd jutros je u sarajevskom naselju Švrakino Selo veliki broj stanovnika u strahu od vode koja nekontrolisano teče u slapovima, na jednom u nizu gradilišta otvorenih u ovom naselju u posljednjih nekoliko mjeseci. Voda nosi sve pred sobom, a građanima niko ne govori o čemu je riječ. – Samo nekoliko metara odavde je škola, ali i stambeni objekti. Ako voda prođe u naše objekte, ko će nam sanirati štetu? Novi investitori ne vode računa ni o čemu. Ovaj objekat ima nekoliko etaža ispod zemlje, kada se to napuni imat ćemo jezero usred naselja. Ovo je strašno, rekao nam je jedan građanin na licu mjesta.

♬ original sound – CRNA Hronika

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79