GRANIČNA POLICIJA BIH: SPRIJEČENO KRIJUMČARENJE 14 MIGRANATA

Pripadnici Granične policije BiH su u tri odvojena slučaja spriječili krijumčarenje 14 lica afro-azijskog porijekla iz BiH u Hrvatsku.

Službenici Jedinice granične policije Gorica jutros su spriječili krijumčarenje četiri državljanina Irana koji su otkriveni u “mercedesu” kojim je upravljao državljanin BiH čiji su inicijali S.B. (27), saopšteno je iz Granične policije BiH.

U graničnom pojasu na području Livna granični policajci juče su spriječili krijumčarenje dvojice državljana Sirije i dvojice državljana Maroka, a u vezu sa ovim krijumčarenjem dovodi se državljanin BiH čiji su inicijali E.S. (39), koji je kontrolisan u “mercedesu” registarskih oznaka BiH.

Istog dana su na području Ljubuškog službenici Jedinice granične policije Doljani spriječili krijumčarenje petoro državljana Irana i jednog državljanina Iraka, koji su se nalazili u automobilu “škoda”, kojim je upravljao državljanin BiH čiji su inicijali F.T. (23).

O događajima je obaviješteno Tužilaštvo BiH, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo krijumčarenje ljudi protiv ovih lica biće podneseni izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.

Vozila i drugi dokazni materijali su privremeno oduzeti.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments