Hatić potvrdio: Meč godine protiv Kristijana Golubovića koji će se desiti u septembru u Sarajevu

 

Poznati sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe i zatvoriti tu epizodu turbulentnog načina života. Prije nekoliko dana je izašao iz KPZ-a Zenica, najstrožijeg bh. zatvora.

Ko su momci koji će organizovati meč između Hatića i Golubovića: “Oni su državna opasnost Njemačke”

Trenira svaki dan

– Izašao sam na slobodu prije nekoliko dana. Ponašam se sasvim normalno, kulturno. Nikakve probleme ne pravim, ništa. Okrenuo sam se sportu, postio sam čitav ramazan. Treniram svaki dan. Dižem 280 kilograma bendža, imam svog trenera, Beca je momak koji mi pomaže – kaže Hatić, kojeg smo sreli u jednom lokalu na Baščaršiji.

Već neko vrijeme Hatić i Kristijan Golubović, rijaliti zvijezda iz Srbije i također nekadašnji žestoki momak, šalju poruke jedan drugom. U posljednjim videima Hatić je kupio i dimije na Baščaršiji kako bi isprovocirao Golubovića.

– Imam namjeru da organiziramo taj meč regularno. Otvorio sam svoj klub. Ubrzo otvaram i agenciju za zaštitu ljudi, VIP će se zvati. Kriminal me ne zanima. Zanimaju me samo vjera islam i legalne kombinacije. Ko me god dirne, normalno da ću se braniti, ali nikoga ne diram. Javilo mi se oko 200 ljudi, mladića, sportista koji žele da rade, da se maknu s ulice. Da se ne drogiraju, nego da budu časni i pošteni – ističe Hatić za Avaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Mirza Hatić ostavio kriminal iza sebe: Otvaram i agenciju za zaštitu ljudi, VIP će se zvati, kriminal me ne interesira

“Danas sam pričao sa čovjekom iz Tribunsa koji organizuje sa ljudima iz BiH i RS-a meč između mene i Hatića, pošto je on zvao mene da se bijemo na livadi, a ja na livadi se ne bijem, tako se biju ovnovi i volovi, da ne bude džabe da ga prebijem negdje u gradu, ja sam rekao da može da napravi meč da organizuju. Naravno da tražio sam jedan dio novca od svega što se organizuje i naravno 10.000 eura za nastup. Ako može do kraja godine.” – potvrdio je Kristijan Golubović.

Ko su momci koji će organizovati meč između Hatića i Golubovića: “Oni su državna opasnost Njemačke”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79