Jelena Trivić u trci za gradonačelnicu Banjaluke: Stanivuković je Dodikov igrač, a Šobot Đajićev

Predsjednica Narodne Fronte, Jelena Trivić, odlučno je najavila svoju kandidaturu za mjesto gradonačelnice Banjaluke, ističući da Draško Stanivuković nije opozicioni kandidat već da predstavlja Milorada Dodika, dok je Nikola Šobot kandidat Vlade Đajića.

Trivićeva je naglasila da neće biti problema sa zajedničkim nastupom opozicije u većini opština te da će Narodna Fronta imati svoje kandidate u Gradiški, Šipovu, Bratuncu, Rudu, Banjaluci, te vjerovatno i u Jezerskoj opštini.

“Narednih 12 dana ozvaničiću svoju kandidaturu za gradonačelnicu. Na SDS-u i Listi za pravdu i red je da li će me podržati. Tu su još i Pokret Banjaluka, organizacije i pojedinci koji se bore protiv režima”, izjavila je Trivićeva.

Trivić smatra da je neophodno da opozicija ujedini svoje snage kako bi se suprotstavila aktuelnoj vlasti na lokalnom nivou.

Pored toga, Trivićeva ističe da su Stanivuković i Šobot kandidati koji ne zastupaju interese opozicije već su, po njenim riječima, povezani sa političkim liderima koji su na vlasti.

Očekuje se da će predstojeći izbori u Banjaluci biti poprište oštre političke borbe između različitih političkih opcija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79