Kako je biti gubitnik dana zna vlasnik koji maltretira svoje radnike

Kako je biti gubitnik dana zna vlasnik koji maltretira svoje radnike


GUBITNIK DANA Dragan Nešković

Radnik podnio krivičnu prijavu protiv Neškovića zbog incidenta koji se dogodio na jednoj “Nešković” pumpi, a koji su zabilježile nadzorne kamere.

Dragan Nešković, vlasnik Nešković d.o.o. gubitnik dana na portalu Srpskainfo.

Šta to znači, znači da se radnici moraju poštovati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo je predmet povodom video-snimka sa benzinske pumpe “Nešković” koji se pojavio u medijima, a na kojem se navodno vidi vlasnik Dragan Nešković koji se nasilno ponaša prema radniku.

“U vezi sa video-snimkom događaja koji se 15. avgusta pojavio u medijima u objektu i prostoru BP ‘Nešković’, te na kojem se po navodima iz medija pojavljuje D.N. te druge nepoznate osobe, ovo Tužilaštvo je formiralo predmet u cilju provjera navoda iz medijskih natpisa”, navode iz Tužilaštva. Postupajući Tužilac će naložiti preduzimanje mjera i radnji u saradnji sa nadležnim organima a radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela te donošenja odgovarajuće tužilačke odluke.

Akcijska ponuda na benzinskoj pumpi čiji gazda maltretira radnike u Bijeljini

Advokat Vladimir Dragičević u ime oštećenog radnika Nebojše Čvrgića podnio je krivičnu prijavu protiv vlasnika benzinskih pumpi Nešković, Dragana Neškovića zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela iz člana 362, člana 149, i člana 210. Krivičnog zakona Republike Srpske piše Crna-Hronika.

“Kao što sam rekao da će sve tužbe i krivične prijave od sada biti javne tako je i ova protiv Neškovića. Ovo je jedini način da se narodu pokaže bez obzira ko koliki tajkun bio, da je i on pred zakonom isti te da mora za svoja (ne)djela odgovarati.
Mnogo ljudi je izgubilo vjeru u pravosuđe u sistem i znam da je sa razlogom.
Sve je to zbog određenih pojedinaca koji bi zakon trebali provoditi i narod štiti rade totalno suprotno i gledaju lični interes.

Mada ima poštenih.

Nešković će odgovarati pod više krivičnih tačaka i znam da će sud kazniti ovakvo ponašanje.
Nastavljamo sa bojkotom Nešković firmi, jer narod pamti.
Nemojte se bojati onih koji vas degradiraju i oduzimaju vaša prava, jer na kraju
“pravo se ne dobija već osvaja”. – izjavio je za Crnu-Hroniku Dražan Pejaković osnivač FB grupe Crna Lista Poslodavaca Republike Srpske


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija