“KO JE SLJEDEĆI” Zbog likvidacije Slaviše Krunića društvene mreže u STRAHU

Trostruka likvidacija u Glamočanima – likvidacija poznatog biznismena Slaviše Krunića i člana njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića, kao i jednog od napadača na njih, uznemirilo je građane koji otvoreno govore o tome kako su uplašeni i zabrinuti za bezbjednost.

Iako upućeni tvrde da se radi o naručenoj likvidaciji, građani se pitaju šta oni da očekuju ako bezbjedan nije bio ni čovjek koji je uz sebe uvijek imao tjelohranitelje. Ako se uzme u obzir tragična likvidacija koje se za vikend dogodilo u Prijedoru, panika građana je i više nego opravdana.

Uz poruke da strahuju, mnogi koji su poznavali banjalučkog biznismena iskoristili su priliku da kažu ko je on bio i po čemu ga najviše pamte.

– Da vidite Glamočane sada, znali biste kakav je to čovjek bio – jedan je od komentara na Twitteru.

Mnogi su podsjetili i na sukobe Slaviše Krunića sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom, pitajući se da li ova likvidacija ima veze sa dugogodišnjim sukobima njih dvojice.

Šokiran i potresen je i predsjednik PDP Branisalv Borenović, koji je na Twitteru objavio da se što prije trebaju riješiti sve likvidacije.

– Ko je sljedeći? – upitao je na društvenim mrežama i predsjedavajući Odbora direktora Transparency International BiH i pravnik Srđan Blagovčanin.

Šokiran i uznemireni građani svojim statusima na društvenim mrežama jasno su poručili da im nije svejedno, da MUP i tužilaštvo moraju da zasuču rukave, i što prije podignu bezbjednost svih građana na viši nivo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments