Nakon Novalića u Turskoj na odmoru Asim Sarajlić i Osman Mehmedagić Osmica

Nakon što je PRESS sinoć objavio informaciju da je premijer FBiH Fadil Novalić otputovao u Tursku sa svojim prijateljem, poznatim privrednikom Nurdom Peštalićem, saznajemo da je za Tursku otputovao i prvi u Bošnjaka, i prvi do Bakira, Asim Sarajlić.

Sa njim u pratnji je, kako nezvanično saznajemo i Osman Mehmedagić Osmica.

Možda je riječ o nekom team buildingu sa kojeg će se vratiti znatno jači i pametniji, a ko zna, ako je istina ono što “Čaršija” priča, da je i Mehmedagić otišao, možda i sa nekom novom diplomom.

Premijer FBiH Fadil Novalić otputovao u Tursku na more, a i neka je, radio je vrijedno mjesecima

Na Sarajlića apelujemo da se čuva korone jer Novalić, Peštalić i Mehmedagić su prebolovali, pa ako je vjerovati istraživanjima, stekli su imunitet za tri mjeseca, stoga distanca, pranje ruku i maska, onako kako ste i nas savjetovali, jer mi brinemo o vama, kao i vi o nama, navodi PRESS.

Obavještavamo vas i da među građanima vlada određena doza straha od Rusa i njihovog upada, osjećaju se nezaštićeno ako je i direktor OSA-e van države, te se nadaju da vaše odsustvo neće dugo trajati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79