Nakon pretresa uhapšen muškarac: U Mrkonjić Gradu policija pronašla arsenal oružja

Lice čiji su inicijali T.K. iz Mrkonjić Grada uhapšeno je zbog posjedovanja nelegalnog vatrenog oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Ovo lice je uhapšeno juče.

Policija je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeno lice pronašla i privremeno oduzela dvije puške, veću količinu municije, jednu ručnu pješadijsku bombu i jednu tromblonsku rasprskavajuću minu.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon što je policija došla do saznanja da T.K. posjeduje nelegalno vatreno oružje.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad navode da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da nad osumnjičenm T.K. bude izvršena kriminalistička obrada, a da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79