Nana tromjesečnoj unuci probušila uši bez znanja majke, ona joj od tog dana ne dopušta da vidi unuke

Foto: Ilustracija

Žena je poludjela na svoju svekrvu nakon što je njezinoj tromjesečnoj kćeri samoinicijativno probušila uši.

“Obitelj mog supruga i ja smo u prošlosti naišli na neke kulturološke prepreke. Pokušavam ih se kloniti, ali kad uključe moju djecu (imam četverogodišnjeg dječaka i tromjesečnu kćer), ne mogu”, napisala je na Redditu.

Kako kaže, obitelji njegovog supruga bušenje ušiju je dio kulture i to se bebama većinom radi odmah po rođenju.

“Nisam se osjećala dobro oko toga. Znala sam da se dijete neće sjećati i da je ta bol zanemariva, ali željela sam da ona sama jednog dana donese odluku želi li to učiniti ili ne. Da, rupe mogu zacijeliti, ali radije bih da sama bira”, pojasnila je.

Rekla je svojoj svekrvi da želi da poštuje njezin stav, a i suprug se složio. Mislila je da je to riješena stvar, a onda je tri mjeseca poslije porođaja ostavila svekrvu s kćerkicom, prenosi Index.

“Kad smo se vratili, uši moje kćeri bile su probušene. Rekla mi je da je to napravila uz pomoć moje svastike. Radila je to svim bebama u obitelji i to je za nju tradicija. Pobjesnila sam. Osjetila sam se napadnuto, uzela sam svoju djecu i rekla joj da ide. Poludio je i moj suprug te se ispred kuće svađao s njom, a onda je otišla”, prepričala je situaciju.

Od tog dana ne dopušta svekrvi da vidi unuke, a ljude je upitala je li pogriješila. Mnogi su poželjeli reći svoj stav.

“To uopće nije u redu. Nije da je djetetu nalakirala nokte pa se šteta može popraviti. Napravila je rupe u ušima tvog djeteta. Neoprostivo”, kaže jedna osoba.

“Djeca su tvoja, ne njezina. Ako ne može poštovati tuđe odluke, onda nije dobar izbor za čuvanje djece”, dodaje druga.

“Svekrva ti je radila iza leđa i ne bi trebala viđati djecu ako ne može slijediti jednostavne upute”, zaključuje treća.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79