Nasilnik iz Hrasnice pušten na slobodu

Muškarac koji je pokušao bludničiti nad djevojkom u blizini haustora zgrade u kojoj živi u ilidžanskom naselju Hrasnica pušten je na slobodu, piše Avaz.

Naređeno je i psihijatrijsko vještačenje osumnjičenog, a, kako saznajemo, njegov advokat uložio je u spis medicinsku dokumentaciju kojom se dokazuje da je navodno osoba s mentalnim poteškoćama.

Lišen slobode muškarac koji je pokušao bludničit nad djevojkom u Hrasnici

Ovaj slučaj izazvao je uznemirenje mještana Hrasnice, a djevojka je doživjela veliku traumu. Od nasilnika ju je spasio hrabri mladić Armin Žuga, koji je osumnjičenog zadržao do dolaska policije.

Ovo je mladić koji je uhvatio manijaka iz Hrasnice

Prema nezvaničnim saznanjima, a koja se nalaze u medicinskoj dokumentaciji osumunjičenog, procjena ljekara je da on ne razlikuje šta je dobro a šta ne.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, osumnjičeni je djevojku pratio kada je izašla iz autobusa jer se vraćala s Ilidže, a na koncu ju je gurnuo niz stepenice i počeo joj trgati odjeću. Težu posljedicu spriječio je Žuga, koji se igrom slučaja našao na licu mjesta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments