Nesreća nakon rođendanu: Dvoje djece teško povrijeđeno nakon udara pijanog vozača

Mališani su se sinoć vraćali sa rođendana drugara iz škole i ovaj pijani matorac naleti na njih. Jedno dijete ostalo je bez noge, dok je drugom cijela ruka povrijeđena. Velika tragedija, ne znam kako će njihove porodice ovo preživjeti, priča mještanka Glogovca.

Kako tvrdi, dječaci nisu imali svjetlo na mopedu, a vozač je išao suprotnom trakom.

– Kako je mogao tako da osakati djecu i samo pobjegne? Kako nije stao da pomogne, da pozove pomoć? Čula sam i da je zatvorio vrata od kuće i da ni policiji nije dao da uđu. Morali su nasilno da obijaju vrata. Ovo je strašno, jadna djeca i njihovi roditelji. Daj Bože da niko ne doživi ovu muku – kaže ona.

Podsjetimo, Goran M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je “golfom” udario moped na kojem su bila dva dječaka i teško ih povrijedio. Policija je po dolasku na mjesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu – jedan dječak je ostao bez noge.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79