Oglasili se iz kompanije Bošnjak komerc: Šef proizvodnje će biti sankcionisan

U jutarnjim satima današnjeg dana odvijala se prava drama u jednom poslovnom objektu u Vitezu kada je pomahnitali šef odlučio pravdu uzeti u svoje ruke i obračunati se sa nezadovoljnim radnicima – piše Crna-Hronika.

Rezultat obračuna, šef proizvodnje uhapšen a jedna radnik teško povrijeđen. O događaju smo prvi pisali.

Drama u Vitezu: Pomahnitali šef pretukao radnika

Odmah su se oglasili iz Bošnjak Komerc.

“Želimo reći da firma, niti podržava, niti odobrava bilo koji oblik nasilja. Obračun se desio između između šefa proizvodnje (koji nije niti vlasnik, niti direktor poduzeća, nego također zaposlenik) i još jednog zaposlenika.

Zaposlenik koji je nasrnuo na drugoga će uredno odgovarati za to u skladu sa propisima, a okolnosti koje su dovele do fizičkog obračuna, će tek biti istražene i za njih će biti poduzete određenje radnje.

Nakon sto se zavrsi detaljna istraga i utvrde razlozi koji su doveli do obracuna, bit ce poduzete sankcije prema sudionicima” – izjavili su iz kompanije Bošnjak Komerc za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79