Oglasio se Ćuza kojeg je prevario Batko: “I ja sam dobio presudu ali lopov nema novca i nema ništa na sebi”

Elvir Čuzović-Ćuza prije 10 godina uplatio je 83.000 KM Otvorenoj mreži da bi mu našli donora za bubreg. U međuvremenu, ova organizacija je prestala da postoji, Almir Čehajić Batko – jedan od frontmena ove organizacije je bio uhapšen, pa pušten na slobodu, a Čuzović nije dobio ni bubreg, a niti novac koji im je dao.

Čuzović je nezvanično čuo da su pripadnici SIPA otkrili da je cijela ova afera “teška” 10 miliona eura, ali da Tužilaštvo već dvije godine od pokretanja istrage ništa ne poduzima…

Čuzović je iz Sarajeva i obolio je još kao dječak sa nepunih 14 godina. Danas već davne 1992. njemu su stradali bubrezi, nakon čega mu je majka dala svoj bubreg i bukvalno mu spasila život.

Nakon što se danas pojavila informacija da je prvostepenom presudom presuđeno da Otvorena mreža i njihov predstavnik Almir Ćehajić Batko moraju isplatiti 80.000 KM mladiću iz Gračanice, oglasio se i Elvir Ćuza Čuzović kojeg je Batko prevario za 83.000KM.

“Dosta prijatelja mi se javlja u vezi afere sa Batkom. I ja sam dobio presudu ali lopov nema novca a nema ništa na sebi tako da teško šta bude sad za sad. Hvala vama na podršći!

Bagra sve sakrila i toliki novac rastalili akoBogda liječio se s njim, a evo materijala Tužilaštvu da konačno počnu raditi i podignu optužnicu 😡 – izjavio je Elvir Ćuza Čustović.

Više o njegovoj životnoj priči možete pročitati ovdje.

(VIDEO) Elvir Ćuza Čuzović: Ni bubrega, ni 83.000 KM. Kako me je prevario Almir Čehajić Batko

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79