Ovo je Dalibor Ramović koji je izvršio suicid u policijskoj stanici

Dalibor Ramović preminuo je u 38. godini života u petak 02.12.2022. godine u Mostaru.

Ramovića je mostarska policija tokom dana u alkoholiziranom stanju privela u policijske prostorije nakon što im je prijavljeno da je u naselju Centar 2 narušavao javni red i mir.

U međuvremenu je tokom policijske obrade i provjerom podataka utvrđeno da je potjernicu za njim raspisao trebinjski sud zbog čega je i zadržan u policijskim prostorijama.

Kako nam je potvrdio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, samoubistvo vješanjem je počinio Dalibor Ramović (38) iz Goražda. Suicid je, rekao nam je, počinjen između 18:15 i 19:15 sati.

Nakon uviđaja koji je obavljen na licu mjesta utvrđeno je da je Ramović samoubistvo počinio pomoću vezice izvučene iz trenerke. Potvrđeno nam je i da u tim prostorijama postoji i videonadzor te su poduzete sve neophodne mjere i radnje. Njegovo ime se spominje u slučaju skrnavljenja nadgrobnih spomenika u Gradskom groblju u Gacku, odnosno, krađe mesinganih predmeta s njih, što se lani dogodilo.

Dženaza namaz će se klanjati sutra (ponedjeljak 5.12.) na Gradoskom groblju Vlakovo, a iza nastradalog mladića ostali su braća Gingo i Ljubo, sestre Aljiša Adrijana i Almasa te mnogobrojna rodbina i prijatelji.

(VIDEO) Pogledajte policijsku intervenciju na Stupu: Privođenje snimali na Facebooku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79