Ovo je djevojka koja je poginula u stravičkoj nesreće u Srbiji

Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca poginula je u nedjelju kada je automobilom Opel Corsa, kojim je upravljala, sletjela s puta i udarila u stub.

S njom je u vozilu bila je i njena drugarica Jelena M, također iz Aranđelovca, i ona je teško povrijeđena u udesu.

Nesreća se dogodila u mjestu Trbušnica, a prema nezvaničnim saznanjima, Tamara je poginula na licu mjesta.

U gradu u Šumadiji brzinom svjetlosti je odjeknula vijest o smrti njihove mlade sugrađanke. Tamara je pohađala ekonomsku školu “Slobodan Minić” u Aranđelovcu, a prema riječima njenih poznanica bila je uvijek raspoložena i druželjubiva.

Facebook
  • Tamara je bila divna osoba, komunikativna i druželjubiva. Ne možemo da vjerujemo, užasna vijest. Voljela je životinje, imala je psa i svuda je voljela da ide sa njim. Bila je vrijedna i pomagala je roditeljima u salonu namještaja – rekla je poznanica poginule Tamare.

Snage da priča smogla je i jedna njena drugarica, sa kojom je bila nerazdvojna. Kako kaže, iako je svjesna da Tamare više nema, kao da još čeka da čuje njen glas, prenosi Hayat.

  • I sad je samo zovem i čekam da se javi, da mi kaže: ‘E živa sam, nisam poginula, dobro sam… – priča nam ova djevojka.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments