Ovo je vlasnik kafića u Modriči, kojeg su nakon demoliranja lokala pretukli pripadnici MUP

Vlasnik lokala “Time out” u Modriči Slađan Ivanović navodi da su u četvrtak, 06. aprila 2023. godine, pripadnici MUP Republike Srpske koji su, kako on tvrdi, bili u civilu i alkoholisanom stanju demolirali njegov ugostiteljski objekat i pretukli ga.

Ivanović navodi kako ga je pretukla grupa policajaca u alkoholisanom stanju samo zato što je na fejsbuk stranici napisao da nikad ne bi bio policajac.

– Sve to samo zbog mog statusa na Fejsbuku da nikad ne bi bio policajac. To sam napisao izrevoltiran jer su u toku dana dok su pili i proslavljali taj svoj sportski dan, lupali su krigle, čak je u jednom momentu i pucano iz vjerovatno službenog pištolja. Nemam pojma, ja isprepadan nisam smio nikoga ni da zovem.

(FOTO) Pijani policijaci u civilu polupali inventar u kafiću, napali konobara i vlasnika lokala

Kako da izbacim policiju, kome da prijavim. Policiji da prijavim da mi policija lupa. Kada su otišli, kada sam počeo da čistim, tad sam napisao to i u roku od 10 minuta su se vratila njih trojica u pratnji još jednog koji ih je dovezao. Napali su mene i momka koji mi je pomagao tu – navodi vlasnik kafića.

Iako su bili u civilu, prema tvrdnjama vlasnika lokala, ponašali su se kao da su u uniformi.

– Momku koji je pomagao u lokalu rekli su da legne na pod i stavi ruke na potiljak. Moja supruga kada je stigla nisu joj dali ući u lokal, dok je incident još trajao. Mene su dvojica napali, uspio sam se u prvi mah malo odbraniti, odgurnit ih od sebe. Međutim kad vidim da su krenuli da me udaraju oborio sam glavu da zaštitim lice. Zadobio sam povrede, posjekotine na usni. To sam odmah sutradan otišao u Dom zdravlja, pa nekih čvoruga na licu.

Izašli su, u momentu kad je se to izdešavalo ja sam gledao da nekako izađem, da se sklonim od njih dvojice i uspio sam na ona vrata da izađem i ja više nisam vidio ovog prijatelja i ovog momka koji je sa njim ostao. Ova dvojica su sa mnom izašli koji su mene tukli – navodi Ivanović.

Slučaj je sutradan prijavljen policiji. Iz policije su izdali saopštenje u kome stoji da su identifikovali počinioce i da je o svemu obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji će nastaviti dalji rad po navedenom. Iz Okružnog javnog tužilaštva na naš upit su odgovorili da je o navedenom događaju obaviješten dežurni tužilac od Policijske stanice Modriča, čiji policijski službenici su postupali po prijavi i identifikovali učesnike tog događaja, prenosi BN.

– Naloženo je da se izvrše provjere i prikupe potrebna obavještenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti navedenog događaja i dostavi izvještaj Tužilaštvu, nakon čega će se odlučiti o daljem toku postupka u predmetnom slučaju – kaže se u odgovoru Tužilaštva.

Pored navedenih osoba kojima su nanesene tjelesne povrede, svjedok nemilog događaja bila je supruga vlasnika lokala, majka sedmomjesečne bebe, koja je doživjela veliki stres, zbog čega je upućena na dalje liječenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79