Pionirska dolina: Novo radno vrijeme, cijena ulaznica ista

Od sutra, Pionirska dolina uvodi novu radnu satnicu, otvarajući svoja vrata za posjetitelje od 8:00 do 19:30 sati. Ova promjena označava početak ljetnog režima rada, pružajući više vremena posjetiteljima da uživaju u čarima zoo vrta.

Unatoč promjenama u radnom vremenu, cijene ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na zimsku sezonu, čineći posjet Pionirskoj dolini i dalje pristupačnim za sve ljubitelje prirode i životinja.

“Ljetni režim rada donosi promjene u njezi i brizi za naše životinje, s posebnim naglaskom na prilagodbu prehrane i uvjeta smještaja prema promjenama u vremenskim uvjetima”, ističu iz KJKP Park.

Pionirska dolina također najavljuje veliku porodičnu zabavu “Zdravo proljeće” koja će se održati 13. aprila, pružajući priliku za uživanje u proljetnom ambijentu i raznim aktivnostima za cijelu obitelj.

“Radujemo se vašem dolasku i druženju tokom aprila, pripremajući se za bogat program zabave i aktivnosti koji vas očekuju u narednim mjesecima. U maju i junu, Pionirska dolina priprema niz zanimljivih događaja i najbogatiji zabavni program dosad, kako bi vaš posjet bio nezaboravan”, zaključuju iz KJKP Park.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79