Policija ipak nije prekinula korona party sa Đanijem u Lukavcu? (VIDEO)

Nakon što su nadležne institucije iz Bosne i Hercegovine objavile kako je 17.10. zabilježen najveći broj novozaraženih u jednom danu od početka pandemije, večeras su snimci iz Lukavca glavna tema medija u BiH, piše Crna Hronika.

Kršenje epidemioloških mjera u vrijeme pandemije nastavilo se u Lukavcu gdje je održan koncert turbo folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija.

Zavirite na korona party sa Đanijem u Lukavcu: Stolovi puni, bez distance i zaštite (VIDEO)

Iako smo prije sat vremena imali informaciju da je party prekinut nakon dolaska policijskih patrola, snimci u čijem smo posjedu govore drugačije.

,,Fajront” u Lukavcu: Policija prekinula korona party sa Đanijem!

Naime, nekoliko minuta nakon ponoći korisnici društvene Instagram podijelili su nekoliko priča iz ovog Lukavačkog kluba, nakon čega smo odlučili kontaktirati policiju.

Dežurni operativni policajac MUP-a Lukavac (nije želio da se predstavi), nije dao nikakve informacije, te nas je pozvao da policiju kontaktiramo ujutro, kada stiže portparol MUP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79