Policija nakon dojave pronašla deživotno tijelo!

Policija je u porodičnoj kući u mjestu Štrpci kod Prnjavora pronašla beživotno tijelo državljanke Srbije Vere B.

Mještani sela Štrpci koje se nalazi na magistralnom putu Banjaluka – Prnjavor otkrili su juče da su se u jednom trenutku prepali da je pokojnica bila žrtva nepoznatih razbojnika, što se na kraju ipak, ispostavilo da nije istina.

Nakon pronalaska beživotnog tijela, ljekar mrtozornik je utvrdio da nema tragova krivičnog djela, pa je čitav slučaj zaključen kao prirodna smrt.

Komšije pokojnice ispričale su za „EuroBlic“ da se Vera danima nije pojavljivala u dvorištu svoje kuće, nakon čega su odlučili da pozovu policiju.

– Uvijek je bila u dvorištu, izlazila ispred kuće, ali je nismo vidjeli od prošle sedmice. Znala sam da nije otišla sa svojima za Srbiju, već je ostala u kući. Sve mi je to bilo sumnjivo, pa smo pozvali policiju koja je otkrila tužnu sudbinu nesrećne žene – ispričala je juče komšinica pokojnice koja je željela ostati anonimna.

Druge komšije pričaju da su se prepali da pokonicu nisu napali lopovi.

– Vidite svaki dan šta se dešava i kako napadaju starije ljude u njihovim kućama. Primjetili smo da Vere nema nekoliko dana pa je pozvana policija – ispričao je mještanin Štrbaca kod Prnjavora.

Policija je po dolasku zatekla zaključana ulazna vrata na porodičnoj kući, nakon čega su provalili ulazna vrata.

– U jednoj od prostorija pronađeno je beživotno tijelo starije ženske osobe, nakon čega je odmah obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka i dežurni ljekar mrtvozornik koji je obavio spoljašnji pregled leša i utvrdio da nema tragova koji bi ukazali na to da je pokojnica umrla nasilnom smrću – izjavio je izvor „EuroBlica“ iz policije.

Sahrana pokojnice za koju su mještani imali samo riječi hvale, obavljena je prekjuče na groblju Štrpcima kod Prnjavora.

Policija obavila uviđaj

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je juče da je slučaj policiji prijavljen 25. februara u jutarnjim časovima.

– U kući u mjestu Štrpci kod Prnjavora oko devet časova ujutro pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe. Izvršenim uviđajem u prisustvu dežurnog ljekara mrtvozornika utvrđeno je da se radi o prirodnoj smrti – izjavila je juče portparol Policijske uprave Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments