Popularni pjevač odabrao stranu: “75 godina svijet gleda i toleriše nasilje cionista nad Palestinom”

 

U izraelskim napadima na Pojas Gaze poginulo je najmanje 370 Palestinaca, saopćeno je iz Ministarstva zdravstva Palestine.

Navedeno je da je u izraelskim napadima na Gazu od jučer poginulo 370 ljudi, a povrijeđeno 2.200, javlja Anadolija. Hamasovo vojno krilo, Brigade Al-Qassam, u subotu ujutro pokrenule su sveobuhvatan napad na Izrael nazvan “Aqsa Flood”. Hiljade raketa ispaljene su iz Gaze prema Izraelu, naoružane grupe ušle su u naselja u regiji.

Izraelska vojska potom je objavila da je pokrenula napade na Pojas Gaze s desecima ratnih aviona.

Šta o ovome ratu misli popularni pjevač Sejo Boy?

Pravi poznavaoci narodne muzike veoma dobro se sjećaju nekadašnjeg miljenika tinejdžerki, mladih djevojaka, a kasnije i odraslih žena, koji je svojevremeno bio izuzetno popularan na regionalnoj estradi. Karijeru je započeo kao Sejo Boy, a danas se predstavlja svojim prezimenom Sejo Hamzić.

Biznismen Seyo Boy javno poručio: “Evo zašto sam protivnik plaćanja kreditnom karticom”

“75 godina svijet gleda i toleriše nasilje cionista nad Palestinom. Danas tim cionistima šalju poruke podrške. Ko ovdje koga?” – napisao je kratko Sejo Boy.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79