Poznat identitet likvidiranog pratioca Slaviše Krunića, identitet napadača nepoznat

Slaviša Krunić, vlasnik nekoliko firmi, među kojima je i “zaštitarska agencija, likvidiran je 22.04.2019. godine oko 22 sata i 30 minuta, na svega dvadesetak metara od kapije svog imanja u banjalučkom prigradskom naselju Glamočani.

Tom prilikom likvidiran je i njegov pratilac Žarko Pavlović, sa Pala, dok je vozač Goran Ilić preživio atentat i zadobio nekoliko prostrelnih rana.

Krunić je, prema nezvaničnim informacijama, pogođen sa tri hica, od kojih su dva bila direktno u glavu i preminuo je na licu mjesta, piše novinar Slobodan Vasković.

Prilikom napada na Krunića likvidiran je i jedan od napadača, čiji identitet još uvijek navodno nije poznat.

Radi se, prema tvrdnjama izvora, o klasičnoj sačekuši, jer je Krunić izrešetan pred samom kapijom svog imanja, a napadači su pucali sa desne strane vozila – one strane na kojoj je sjedio Krunić.

Riječ je o organizovanoj likvidaciji, a onih koji su učestvovali u likvidaciji Krunića bilo je više od dva – navodi se da su bila dva pucača.

Potvrđuje to i činjenica da je Krunić, prije dolaska na imanje, sjedio u jednoj kafani u blizini, što je bio dio njegove rutine.

Dok je sjedio, vozač je išao vozilom do njegovom imanja, sam, ali nikakav napad se tada nije dogodio: Sve to svjedoči da je Krunić praćen i da je napadačima – pucačima javljeno kada je on vozilom krenuo ka kući.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments