Pronađen nestali kuhar, sestra izjavila da zna da je živ

Beograđanin sa zagrebačkom adresom, kuhar Dejan Markus (44) nestao je u Zagrebu prošlog tjedna, a zabrinuta sestra Jelena Markus na društvenim mrežama je objavila kako traži brata. Ona se posljednji put čula sa Dejanom u petak, a u međuvremenu je prijavila i nestanak policiji.

Uskoro je na društvenim mrežama objavila kako je Dejan pronađen, no kako ne može ništa više otkriti, tj. kako ni sama ne raspolaže s više informacija.

– Imamo informaciju da je živ, ništa drugo. Policija nam nije dala nikakve dodatne informacije – otkrila nam je Jelena, a na Facebooku napisala kako neće u ništa vjerovati dok brata ne vidi vlastitim očima.

U međuvremenu policija je maknula njegov profil iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (Nena) što znači da je nađen te za njime više ne tragaju. Neslužbeno doznajemo da je živ, piše 24sata.

Dejan se kao kulinarski stručnjak proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji ‘Kuhati sa srcem’ gdje se pojavio u više od 1900 epizoda.

Nekadašnji menadžer beogradskog Hotela Palace dolazi poslom 2012. u Zagreb. Prije dvije godine otvorio je prvi butik knedli ‘Servus’ u Oktogonu, a pokrenuo je i vinoteku ‘The Wine’ u Vlaškoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79