Proruska uniformisana grupa kod Brčkog: “Živjele Republika Srpska i Srbija, živjela naša majka Rusija!”

Grupa muškaraca iz Lončara u blizini Brčkog, uniformno obučenih u crne duskerice s natpisom “Rusija”, duže od godinu dana se predstavlja kao humanitarna organizacija spremna pomoći svima. Ali kriminalna prošlost vođe, odavanje počasti optuženom za ratne zločine i interesovanje policije otkrivaju drugo lice ove skupine.

Povodom rate u Ukrajini, oglasili su se ovi članovi udruženja. Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani prijatelji.

Osjećamo potrebu da se oglasimo povodom svih dešavanja u Ukrajini.

Ovom prilikom izražavamo žaljenje zbog gubitka života svih civilnih žrtava u ovom svetom ratu.
Kažemo svetom jer u pitanju je većinski pravoslavni narod, koji je na žalost zbog Zapadnog sistema digao ruku jedni na druge. Jugoslavija, Avganistan, Irak, Libija, Sirija i sada Ukrajina samo su neke od zemalja koje su u novije vrijeme prošle ili prolaze mračni period postojanja zbog „prijateljskih“ odnosa sa Amerikom.

Kao što su sprovodili mirovne misije sa agresijom u Srbiji, nastavili preko ostalih pa sve do Ukrajine koju su svojim savjetima uvukli u rat sa dalekom moćnijom Rusijom, iako su znali da sukob znači i potpuni ekonomski krah siromašnih zemalja kao što su zemlje Balkana, a na kraju krajeva možda to i jeste bio cilj.

Suosjećamo se sa svim pravoslavnim narodom u Ukrajini a i ostalima, ali se isto tako nadamo da će im ovo biti svjet​ za sve buduće generacije, a i za sve ostale zemlje i političare da im prijateljstvo sa EU i SAD može samo doći glave. Sada kada su Ukrajinu dovele do rata, ta ista EU i SAD kako kažu vojno pomažu Ukrajinu tako što im šalju oružje i municiju. Šalju im ono što su oduzimali po Jugoslaviji, pa će za koju godinu da oduzmu Ukrajini, a kako vidimo namjera im je da opet to podijele po zemljama bivše Jugoslavije. Šalju oružje da ga tuđa djeca nose, to je ta humanitarna pomoć Zapada.

Gdje taj Zapad kada šiptari udaraju ,lupaju i “uspostavljaju mir” po Kosovu i Metohiji, zašto se tada nisu suosjećali sa Srbijom?

Na kraju svega šaljemo punu podršku našoj majci Rusiji u namjeri da pokaže svim zemljama svijeta šta ih čeka danas, sutra ili prekosutra ako budu slušali savjete Zapada.

Živjele Republika Srpska i Srbija, živjela naša majka Rusija!

Slava Bogu i Putinu.

PUTINOVO MALO NEKOME ZNAČI MNOGO.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79