Sarajevo City Centar širi svoje granice – Gradi se ‘mini-grad’

Vlasnik renomiranog shopping centra, Sarajevo City Centra, najavio je ambiciozan plan širenja koji će uključiti izgradnju novog “mini-grada” u susjedstvu.

Vlasnik Al Shiddi grupe iz Saudijske Arabije potpisao je ove sedmice sa predstavnicima Vlade Crne Gore i Opštine Ulcinj Memorandum o razumijevanju u pogledu sagledavanja mogućnosti razvoja turističkog kompleksa u dijelu rta Mavrijan u Ulcinju.

Zajednička namjera tri strane jeste da se turistički potencijal Crne Gore dodatno valorizuje, kako bi se kreirala nova trajna vrijednost, obogatila turistička ponuda ali i otvorila nova radna mjesta. Sve to treba da doprinese boljem standardu građana Crne Gore.

– Radujem se što je opština Ulcinj u prilici da valorizuje svoje turističke potencijale. Vjerujem da je Al Shiddi zaista ozbiljna grupacija koja ima sve potrebne reference da razvija jedan takav projekat – kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović nakon potpisivanja Memoranduma.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79