(VIDEO) Sarajlija snimio bahatog trkača, stao da ga prijavi policiji a oni mu rekli: Produži dalje

(VIDEO) Sarajlija snimio bahatog trkača, stao da ga prijavi policiji a oni mu rekli: Produži dalje


Sarajlija Muamer G. sinoć je snimio bahatog trkača na sarajevskim ulicama, pokušao ga prijaviti policiji od koje je dobio “odbijenicu”. Snimak sa tonskim zapisom je objavio na društvenim mrežama.

“Večeras iz pravca Ilidže ka gradu, na Stupu, sam imao priliku naići na kretena koji je svojom vožnjom ugrozio i mene, ali i sve ostale učesnike u saobraćaju oko sebe. Možda je najbolji opis za njegovu voznju riječ “sumanuta” ili “luđačka”.

Nakon kratkog razgovora sa njime, pokusavajući ustanoviti razlog takvoj vožnji, na kraju me upita “imas li značku”, vjerovatno ciljajući na to da mu ništa ne mogu kao obični civil.

Ne lezi vraže, 20 metara ispred je bilo policijsko auto koje je vršilo uviđaj na saobraćajnoj nesreći koja se tu desila. Parkiram pored njih i obratim se policajcima sa molbom da zaustave manijaka, međutim, policajac odgovara da nastavim dalje, jer oni imaju posla oko uviđaja.

Ja se ipak zaustavljam, izađem iz auta i insistiram da ga zaustave. Oba policajca nevoljko izlaze iz auta i kažu da će ga zaustaviti, ali više energije troše na to da mene natjeraju da nastavim dalje, nego da sa njime popričaju. Imao sam utisak da jedva čekaju da meni leđa vide, te da i njemu kažu da nastavi dalje, a da se oni vrate svom poslu. Da su imali želju da nešto poduzmu upitali bi me sta je radio, zatražili eventualno snimak kamere, uzeli moje podatke kao svjedoka, nešta…

Međutim – ništa.

I tako… samo još jedan kreten koji je dospjeo na listu “od ranije poznat policiji” dok ne postane poznat i široj javnosti kada ubije nekoga na ulici”, napisao je Sarajlija.

Snimak možete pogledati ispod.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija