Nezvanično: Starijeg muškarca tukli migranti u Sarajevu

Stariji muškarac navodno je izvršen atak u sarajevskom naselju Otoka danas u poslijepodnevnim satima, na šetnici koja vodi od Istiklal džamije do mosta na Otoci.

Sin muškarca Ismir Bogilović ispričao je za medije da su njegovog oca Bajru tukli migranti, koji su mu nakon toga otuđili mobitel.

– Moj otac je tako uspio od jednog prolaznika posuditi mobitel da bi zvao policiju. Ubrzo nakon toga je prevezen u Opću bolnicu “Abdulah Nakaš”. Ja sam ogorčen ovim događajem, budući da prije mjesec na Otoci također pretučena jedna starija osoba i policija nije nikoga lišila slobode. Dokle više – izjavio je Ismir Bogilović za Klix.

Bogilović kaže da je sve odmah prijavljen policiji. Međutim, u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo za Faktor su rekli da im ovaj događaj nije prijavljen prenosi Faktor.

Podsjetimo, prije mjesec dana na istom mjestu i na gotovo identičan način desio se sličan događaj. On je tada također tvrdio da su ga napali migranti, a počinioci nisu pronađeni.

 

Ispovijesti putnika iz autobusa koji se zapalio kod Konjica

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments