Stipe Lozina divljački pretukao ženu u 9. mjesecu trudnoće

Žena (31), koja je u devetom mjesecu trudnoće, se družila s prijateljicama u kafiću u večernjim satima kada ju je napao Lozina

Procurio je uznemirujući snimak napada na ženu u pooodmakloj trudnoći koju je u kafiću u australijskom Sydneyju nekoliko puta udario šakom, a zatim i nogama gazio Stipe Lozina (43), piše Daily Mail.

Žena (31), koja je u devetom mjesecu trudnoće, se družila s prijateljicama u kafiću u večernjim satima kada ju je napao Lozina. Australski medii navode da je uhapšen i optužen za premlaćivanje i napad kojim je ozlijedio žrtvu.

Šokantan snimak nadzorne kamere je u četvrtak prikazana u Australiji i navodno prikazuje Lozinu kako se naginje preko stola za kojim sjede žene i zatim započinje udarati jednu od njih.

Muškarac se na snimci iz drugog kuta može vidjeti kako se smireno uspinje uz stepenice prema gornjem dijelu kafića i prilazi grupi žena za stolom.

Nakon kratkog razgovora pokazao je prstom prema trudnici i napao je.

Muškarac je žrtvu udario više puta u glavu i u tijelo, nakon čega je ona pala na tlo. Njene prijateljice su pokušale da ga odvrate od napada, no on je zatim nogom nagazio glavu žene koja je čučala pored stola.

Snimak nadzorne kamere pokazuje i jednu od prijateljica pretučene žene kako stolicom udara muškarca, nakon čega je on zateturao, prije nego su drugi gosti lokala reagirali i izveli ga iz kafića.

Žena nije poznavala napadača, ali je on otprije poznat policiji.

Napadnuta trudnica dala je izjavu za The Daily Telegraph preko lidera muslimanske zajednice te kazala je da je još uvijek u šoku.

– Vrištao je na mene i kazao: “Muslimani su silovali moju majku”, rekla je.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79