Sutra presuda Harisu Haračiću koji je ubio stariji bračni par iz Teočaka: “Zadao im je 54 uboda”

Sutra presuda Harisu Haračiću koji je ubio stariji bračni par iz Teočaka: “Zadao im je 54 uboda”


U Kantonalnom sudu Tuzla sutra će biti završeno suđenje Harisu Haračiću optuženom za ubistvo i pokušaj ubistva supružnika Džuzdanović u Teočaku.

Haris Haračić, mladić koji živi samo nekoliko stotina metara dalje, pri povratku kući iz noćnog provoda, napravio je krvavi pohod u kući Muje i Hajrije Džuzdanović.

Mujo Džuzdanović (78) iz teočanskog naselja Mrazovići preminuo je u utorak od povreda zadobivenih 23. decembra prošle godine kada ga je u porodičnoj kući napao komšija Haris Haračić (22). U Haračićevom krvavom pohodu iste večeri je preminula Mujina supruga Hajrija (72). piše crna-hronika

Nalaz vještaka odbrane nije gotov. Pitanje je zašto? Samo da ne napiše kao oni vještaci iz Banja Luke da je počinio ovaj zločin. Potkrala im se greška u pisanju izvještaja ili istina sama izlazi na vidjelo.

Potresna ispovijest Nermine Džuzdanović kojoj je komšija ubio majku i oca: Prepoznala sam ubicu u svojoj avliji

 

Sad bi se optuženik branio amnezijom, ali nije imao nikog da mu kaže da se pravi da ima amneziju kao Alisa Mutap. Dao je izjavi u policiji poslije zločina. Sam se ukopao. I sam vještak A. Kučukalić je potvrdio da je monstrum uračunljiv. Da nema amneziju. Isti vještak koji je rekao i za Alisu Mutap.” – izjavio je izvor portala CH.

Optuženi je 23. decembra 2020. godine provalio u porodičnu kuću ovog starijeg bračnog para i nasilničkom ponašanjem supružnicima nanio 54 ozljede rane oštrim predmetom po glavi, licu i cijelom tijelu.

73-godišnja Hajrija Džuzdanović je od zadobijenih povreda preminula slijedeće jutro u UKC Tuzla a njen 78- godišnji suprug Mujo Džuzdanović je kasnije izgubio bitku za životom.

Dvije godine od likvidacije bračnog para iz Teočaka: Haris Haračić glumi amneziju i odbija odgovoriti na pitanja

Tokom suđenja, koje traje skoro dvije godine, saznali smo da optuženi ne pokazuje kajanje za ovaj strašan zločin.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija