Tragedija kod Bihaća: U sudaru dvije osobe izgubile život

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se na lokalitetu grada Bihaća u kojoj su nažalost dvije osobe izgubile život.

Nesreća se dogodila u naselju Golubić, na pravcu ceste koja vodi ka istoimenom aerodromu. Radi se o dugačkom pravcu gdje lokalni nesavjesni vozači testiraju svoja vozila.

Kako saznaje portal Crna-Hronika u saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri putnička automobila marke Audi, Ford i Peugeot. Audi i Ford su ostali na cesti dok je Peugeot sletio sa ceste u jarak.

U putničkom automobilu Peugeot su se nalazile dvije osobe koje su izgubile život. Radi se o suvozačici i putnici. Vozači drugih automobila su zadobili lakše tjelesne povrede.

Razlog nesreće je neprilagođena brzina uvjetima na cesti.

Istražitelji Policijske stanice Bihać, skupa sa pripadnicima Hitne službe i Vatrogasne jedinice nalaze se na mjestu događaja, a o svemu je upoznato Kantonalno Tužilaštvo, pod čijim nadzorom se vrše uviđajne radnje, nakon kojih će biti poznato više informacija.

(FOTO) BMW-om uništio benzinski pumpu u BiH

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79