Tragedija u kanjonu Tijesno: Muškarac nastradao, dvojica prebačena bolnicu

Tragedija u kanjonu Tijesno: Muškarac nastradao, dvojica prebačena bolnicu


U tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Banja Luka-Jajce, tačnije u mjestu Rekavice, jedna osoba je izgubila život, dok su dvije osobe zadobile povrede, prema saopštenju Srne iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nesreća se desila u 16:50 sati, a učestvovalo je putničko vozilo marke Lada, kojim je upravljao Srbobran Maksimović (66) iz Rekavica, koji je pretrpio povrede, dok je njegov saputnik Mladen Račić (65) iz istog mjesta, nažalost, izgubio život.

Drugim vozilom u nesreći je upravljao Anđelko Vračar (66), vozeći Mercedes, te je i on zadobio povrede, navodi se iz banjalučkog tužilaštva.

Oba povrijeđena vozača su prevezena u Univerzitetski klinički centar Banja Luka radi pružanja medicinske pomoći.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, Gordana Radujko, obavila je uviđaj na licu mjesta zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

Iz tužilaštva je saopšteno da će biti naložena i obdukcija tijela u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske radi utvrđivanja tačnih okolnosti ovog tragičnog događaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija