Uhapsili direktoricu Agencije za sprečavanje korupcije zbog spornog BMW-a

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Crne Gore Jelena Perović izašla je iz zgrade te institucije u pratnji službenika Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i advokata Nikole Martinovića.

Prema nezvaničnim informacijama, službenici SPO, između ostalog, izuzeli su dokumentaciju u vezi sa navodnom zloupotrebom službenog vozila.

Perović su izveli da prisustvuje pretresu njenog službenog automobila BMW, nakon čega su se vratili nazad u zgradu ASK.

 

Prethodno je Vijestima iz više izvora potvrđeno da je Perović navodno uhapšena danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja, a po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Prema nezvaničnim informacijama, službenici SPO, između ostalog, izuzeli su dokumentaciju u vezi sa navodnom zloupotrebom službenog vozila, a Perović su izveli da prisustvuje pretresu njenog službenog automobila BMW, nakon čega su se vratili nazad u zgradu ASK.

„Vijestima“ je iz više izvora ranije potvrđeno da je Perović navodno uhapšena danas u akciji SPO, a po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Prema nezvaničnim informacijama iz ASK-a, službenici SPO su tražili i iznose svu dokumentaciju Agencije u vrijeme dok je na čelu bila Perović.

Izvor navodi da je SPO tražio finansijske izvještaje ali i sve zapisnike sa sjednica Savjeta ASK-a.

Službenici SPO ušli su jutros sa nalogom za pretres u zgradu ASK-a.

SPO je blokirao zgradu i u toku je pretres.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79