(VIDEO) Amir Pašić Faćo: “SDA je otjerala sve, a nova vlast nam je dala šišu i Tiktok”

Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima. Ovaj nekadašnji kriminalac na svom TikTok profilu objavio je niz šokantnih tvrdnji.

Ovog puta govorio je o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini. Treba napomenuti da je Amir Pašić Faćo izigran od strane predsjednika NiP-a s kojim se danonoćno slikao i podržavao. Ovog puta govorio je o SDA stranci ali i o “Osmorki”

 

“Gdje sam ja 100%, ovdje najviše glasova na nivou Bosne i Hercegovine je dobila ta SDA. Ja ih ne mogu očima gledati ali je tako. Narod je izabrao tako a oni su istjerali iz vlasti SDA a stavili HDZ i SNSD i formirali brat. I Dino sve prodao da bi bio državni ministar inostranih poslova.

I sad ti ima SIPA-u, ima OSA-u iima SNSD, HDZ ima financije i pravosuđe. A nama ostale šiše i tiktok. Eto, ta tako to vidim.

(VIDEO) Nekadašnji kriminalac o uspješnom biznismenu: “Ti Brajloviću meni nisi zanimljiv. Ja sam Sarajlija i ti mene iritiraš”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79