(VIDEO) Bahati sarajevski biznismen skupocjenim Mercedesom ušao u more

Društvene mreže su postale mjesto se osobe takmiče ko će bahatiji postati. Tako je poznati sarajevski biznismen, kojem su više puta palili automobile, pucali iz vatrenog oružja na njega i njegovu suprugu, ovog puta prešao sve granice.

Za svoje prijatelje na društvenoj mreži Facebook podijelio je klip kako sa svojim skupocjenim Mercedes ulazi u more. Zar plaža u Neumu služi za ovo?

Pogledajte video klip

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Odkud Danijel Džafić u Neumu?

Danijel je osoba koja ima više zanimanja. On je i pjevač, i ugostitelj, i kriminalac. Više puta je lišavan slobode, ali nikad osuđivan. Brojne malverzacije sa automobilima, samo su kap u moru, kriminalnih djela koje ovaj kontraverzni sarajevski biznismen ima iza sebe.

“Dal se prljave pare od kriminala iz Srbije slivaju u BiH”

Od izvora iz beogradskog podzemlja, osoba koji su blisko  povezani sa Darkom Elezom, najpoznatijim kriminalcem u RS-u, koji trenutno čeka na izručenje u BiH, pojavila se informacija da je Danijel Džafić i više nego u dobrim odnosima sa navedenim klanom.

Sve bi ti to bilo jako smiješno i simpaticno da njegov boravak u Neumu nema drugu svrhu.

Pomama za odmaralištem “Feroelektra” u Neumu: Apartmani na moru za 80.000KM!

Pored nekretnina u Sarajevu i Beogradu koje su u vlasništvu njegove supruge, ovog puta odlučili su postaviti svoju ponudu za nekretnice u Neumu. Saznajemo da Danijel Džafić nije jedan od učesnika na tenderu, ali preko svoje kompanije iz Srbije pokušat će obezbijediti apartmane u jedinom bosnasko-hercegovačkog gradu na moru.

Firma Moderato d.o.o. registrovana je na njegovu majku u Srbiji koja je i vlasnik i direktor kompanije koja je poslala ponudu za apartmane u Neumu. Nezvanično saznajemo da je u igri više apartmana.

Pored svih zanimanja koje obavlja, Danijel Džafić se postavlja kao “Robin Hood” koji predstavlja i estradne radnike u Sararajevu, te se bori za njihova prava. Apsurd je veći, jer se on navodno prestao baviti ovim zanimanjem, a sad se bori za njihova prava? Da li postoji drugi interes, vrijeme će pokazati.

Pokušali smo kontaktirati gospodina Džafića koji je kratko odgovorio prije nego što je spustio slušalicu: “Na kratkom odmoru u Neumu sa svojom suprugom i to u svome apartmanu, koji imamo od prije. A za Eleza samo mogu reći da je momak za 10. Drugo nista. Doviđenja”.

U Beogradu uhapšen kontraverzni biznismen iz Sarajeva: Danijel Džafić iza rešetaka!


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79