(VIDEO) Pogledajte hapšenje Uroša Blažića: “Naoružani do zuba, priveli ubicu”

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je snimak policijske akcije koja je rezultirala hapšenjem Uroša Blažića, osumnjičenog za ubistvo osam i ranjavanje 14 osoba u Mladenovcu.

Specijalna policija je opkolila Blažića u kući njegovog ujaka u selu Vinjište kod Kragujevca. Osumnjičeni ubica je pronađen nakon osam sati intenzivne potjere. U potjeri je učestvovalo više od 600 pripadnika različitih sigurnosnih tijela

Policija je prilikom pretrage vikendice koju koristi Uroš Blažić u Ševšinu pronašla karabin s optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge dijelove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 patrone, 4 signalna metka i 25 komada streljiva za karabin.

Uhapšeni je u trenutku hapšenja imao majicu sa natpisom “88” što u neonacističkim krugovima označava slovo H i tumači se kao nacistički pozdrav.

@crnahronikainfo

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo osam osoba u Mladenovcu Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je snimak policijske akcije koja je rezultirala hapšenjem Uroša Blažića, osumnjičenog za ubistvo osam i ranjavanje 14 osoba u Mladenovcu. Specijalna policija je opkolila Blažića u kući njegovog ujaka u selu Vinjište kod Kragujevca. Osumnjičeni ubica je pronađen nakon osam sati intenzivne potjere. U potjeri je učestvovalo više od 600 pripadnika različitih sigurnosnih tijela.

♬ original sound – CRNA Hronika

@crnahronikainfoPotraga za Urošom Blažića. Veliki broj policijskih službenika, pretres vršili svakog automobila

♬ original sound – CRNA Hronika

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79