(VIDEO) Pop nakon sahrane porodice sa Pala otišao u kafanu i dernečio. Sve snimao za FB

U požaru koji je u nedjelju izbio u porodičnoj kući u mjestu Mokro, opština Pale život su izgubile, kako smo već objavili, dvije osobe, a prema informacijama iz policije, stradali su tridesettrogodišnja žena i osmogodišnje dijete.

Nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, izvukao roditelje, ali ona je nažalost ostala sa trećim djetetom i nije uspjela izaći iz kuće u plamenu.

Mediji prenose da je u pitanju kuća porodice Terzić.

Tragedija u Palama: Otac je dvoje djece bacio kroz prozor, majci (33) koja je pozvala vatrogasce i kćerci (8) nije bilo spasa

Opštinska uprava Pale zamolila je medije da poštuju želju porodice Terzić i da ne prate i ne snimaju trenutak jučerašnje sahrane dvoje članova ove porodice koji su stradali u požaru.

Zbog ove nesreće je jučer na području Pala proglašen Dan žalosti.

Nakon sahrane koja se dogodila jučer, javnost je iznenađena postupkom lokalnog popa Dalibora Stakića koji je samo par sati poslije obavljanja sahrane objavio fotografije i video klip sa derneka u restoranu Garden gdje je i organizovano slavlje, odnosno muzika uživo.

Nakon 10 minuta fotografije i snimke je izbrisao sa društvenih mrež piše Crna-Hronika.

U zanosu je pjevao pjesmu od Tome Zdravkovića “Ponoć” – Ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79