(VIDEO) Prepoznajete li “damu” koja krade humanitarne kutijice po Sarajevu?

Redakciji portala Crna-Hronika ustupljen je video snimak krađe humanitarne kutijice koji se dogodio 25.3.2024. godine u sarajevskom naselju Stup.

Kako doznajemo krađa je izvršena u poslovnici Pet City u Bulevaru ulica Stupska 6a.

Cijeli slučaj je prijavljen policijskim organima reda i mira a nadležni sumnjaju da je ista osoba već nekoliko puta krala humanitarne kutijice.

“Ovim putem želimo da upozorimo građane na dotičnu osobu koja krade humanitarne kutijice. Imamo sumnje da je ista osoba odgovorna za krađu nekoliko naših kutijica” – rečeno je iz objekta za portal Crna-Hronika.

Pogledajte snimak sa nadzornih kamera

@crnahronikainfoPrepoznajete li “damu” koja krade humanitarne kutijice po Sarajevu? Redakciji portala Crna-Hronika ustupljen je video snimak krađe humanitarne kutijice koji se dogodio 25.3.2024. godine u sarajevskom naselju Stup. Kako doznajemo krađa je izvršena u poslovnici Pet City u Bulevaru ulica Stupska 6a. Cijeli slučaj je prijavljen policijskim organima reda i mira a nadležni sumnjaju da je ista osoba već nekoliko puta krala humanitarne kutijice. “Ovim putem želimo da upozorimo građane na dotičnu osobu koja krade humanitarne kutijice. Imamo sumnje da je ista osoba odgovorna za krađu nekoliko naših kutijica” – rečeno je iz objekta za portal Crna-Hronika. Pogledajte snimak sa nadzornih kamera

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79