Vrećo: Htio sam usvojiti dijete, no sistemu je draže da je ono nesretno u domu

Princ sevdaha, kako nazivaju Božu Vreću, priznao je hrvatskim medijima, a uoči koncerta 22. oktobra kako je htio usvojiti dijete iz doma.

– Htio sam usvojiti dijete iz doma, ali naš sistem ne funkcionira tako. Oni će radije imati nesretno dijete u domu, nego da bude s obitelji koja mu može pružiti ljubav i sve ono materijalno što treba, od obrazovanja nadalje”, ispričao nam je.

Priznao je da je zbog svog izgleda, stavova, pa i izjava svašta pretrpio, ali da se izborio.

– Ja sam nadišao i nadvisio se iznad sve žabokrečine koje može društvo imati. Ja uopće nisam biće društva, više ne funkcioniram po društvenim normama. To je zapravo jedini vid slobode, kada ti kao umjetnik radiš ono što tvoje biće iziskuje od sebe. Kao takvo mogu stvarati, pjevati u muškom i ženskom rodu i tako se oblačim”, objasnio je Vrećo poziciju iz koje djeluje na umjetničkom i privatnom planu.

Iako je u početku karijere putem društvenih mreža znao govoriti o svom ljubavnom životu i tvrdio da je privatno u njegovu slučaju javno, a ni medijima, posve očekivano, nije manjkalo interesa za taj segment njegovog života, priznaje da je iz toga naučio tešku lekciju. Nekoć je sanjao da ima vlastitu obitelji, no brdoviti Balkan je i po tom pitanju odradio svoje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments