Zoran Kesić na mjestu stravične pucnjave gdje je likvidirano osmero učenika: Dijete mi ide u ovu školu

U stravičnom masakru koji se jutros dogodio u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru stradalo je osam učenika i čuvar, a ranjeno je još šestoro djece i jedan nastavnik, a voditelj Zoran Kesić pojavio se na mjestu zločina tvrdeći da i njegovo dijete ide u ovu školu.

Kesić se našao među okupljenim građanima i zabrinutim roditeljima ispred škole na Vračaru u kojoj je četrnaestogodišnji dječak došao naoružan.

Učenik sedmog razreda te škole, došao je u školu naoružan i počeo da puca, a sve je trajalo oko pet minuta.

MUP Srbije zvanično: Dječak je u školi likvidirao osam učenika i čuvara

Ispred škole je veliki broj ljudi, policije, Hitne pomoći, kao i uplašenih roditelja čija djeca pohađaju tu školu.

Kesić je došao kako bi bio uz roditelje čija su djeca jutros stradala i povrijeđena, a istakao je da njegovo dijete ide u ovu školu, ali da je popodnevna smjena ove nedjelje:

“Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dijete ide u tu školu, ali ove nedjelje je druga smjena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren… Naša djeca idu u tu školu…”, počeo je Zoran i dodao da su ljudi jako uplašeni.

“Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, djeca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo”, rekao je voditelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79