Crni BMW X5 beogradskih tablica kruži oko biračkog mjesta uz prijetnje posmatračima

Programski direktor Crta Raša Nedeljkov kazao je na konferenciji za novinare da su posmatrači te organizacije napadnuti u Odžacima i tom prilikom im je uništeno vozilo.

Dodaje da se radi o mobilnom timu Crte koji je posmatrao dešavanja van biračkog mesta 8.

„Mobilni tim je uočio radnje za koje su sumnjali da je u pitanju ‘bugarski voz’. Više desetina glasačkih listića se iznosilo iz biračkog mesta i odnosilo u stranačke prostorije preko puta. Obavestili smo PU Odžaci i tada

crni BMW X5 beogradskih tablica prilazi biračkom mestu. Naši posmatrači, iako su u daljini uočili inspektora koji je dolazio po našoj prijavi da uzme izjave, krenuli su da se povlače s tog biračkog mesta i krenuli su put Odžaka do policijske stanice“, ispričao je Nedeljkov.

Dodao je da posmatrače sve vreme pratilo to vozilo, ali uspeli su da dođu ispred policijske stanice, gde im je vozilo i uništeno.

„Ovi posmatrači su povučeni sa posmatranja i povukli smo našeg posmatrača sa biračkog mesta 8. Ovo je izolovan slučaj, ali uznemirujući, imajući u vidu da nam se ovako nikada nije dogodilo“, zaključio je Nedeljkov.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79