Dva Bosanca pomogla u likvidaciji Ranka Eskobara!

Golf 4 koji je korišten tokom likvidacije Ranka Eskobara u Rušnju (Beograd) 9. marta ukraden je u Kraljevu, odakle je jedan od osumnjičenih za likvidaciju, Luka V. (35). Osumnjičeni za likvidaciju pozvali su svoju žrtvu da mu ponude da kupi automobil, a on im je rekao da ga dovezu u tačno određeno vrijeme, piše Telegraf.rs.

(VIDEO) Kamere snimile likvidaciju Ranka Eskobara

Automobil je poslije likvidacije zapaljen u Ulici 11. krajiške divizije na Petlovom Brdu.

Istraga je pokrenuta protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u likvidaciji R. R. (53) u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine. Osumnjičeni su Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (35) iz Kraljeva. Protiv još dvoje osumnjičenih, državljana BIH, istraga je pokrenuta zbog pomaganja tokom likvidacije, ali oni nisu dostupni pravosudnim organima Srbije.

Maloljetnica je nagovorila Ranka Eskobara da dođe na pumpu, imala je i poseban zadatak

Stefan Z. i Luka V. se sumnjiče da su 9. marta 2023. godine oko 11.05 sati na podmukao način lišili života R. R, koji je uslijed zadobijenih povreda preminuo u 11.32 sata i tom prilikom su doveli u opasnost život tri gosta u kafiću.

Nosili su hirurške maske preko lica, a obojica su, kada su ugledali žrtvu na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R. R. je pobjegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, uslijed čega je R. R. pao na pod. Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Nakon toga su osumnjičeni pobjegli sa lica mjesta Golfom 4, koji su na Petlovom Brdu zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih, Stefanu L. i Luki V, stvorili uslove za izvršenje krivičnog djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79