(FOTO) Majka pretučenog dječaka: “Nisam ni slutila da će se ovo desiti”

Redakciji portala EKSKLUZIVNO je razgovarala sa majkom pretučenog dječaka u Jajcu.

Dana 26 marta 2019 godine u 18.30 časova na gornjoj Katini (Jajce) desio se ponovo incident vršnjačkog nasilja. A.V. rođen 2001. godine je fizički napao E.O. ,rođen 2003. godine u Jajcu.Taj napad je prouzrokovao unutrašnje krvarenje kod šesnaestogodišnjeg E.O. nakon čega su mu doktori, hirurzi na kantonalnoj bolnici u Travniku morali odstraniti jedan dio organa, tačnije dio slezine.

“Veoma sam uplašena i rastresena! Ne znam gdje, kud i kome da se obratim! Šećer mi se povisio kao i tlak, ali nije riječ o meni nego o mom djetetu koji je ostao bez dijela organa” izjavila je majka Mirela za Crnu-Hroniku.

“Ni slutila nisam da bi ovakvo nešto moglo da se desi jer ne mislimo nit želimo kome zlo. Financiska sredstva su katastrofa jer ja ne radim, a muž je tek počeo u nekoj firmi prije 10 dana! Nemamo puno primanja a ne znamo koliko će koštati svaki dan u bolnici, koliko će koštati liječenje.. Situacija je teška što psihički što financijski.”

“Razlog zašto je A.V (18) napao mog E.O. (16) je smiješan. Moj sin je dotičnom mladiću nešto rekao, pa je ovaj poludio i počeo ga udarati” izjavila je zabrinuta majka Mirela za portal Crna-Hronika.

Roditelji povrijeđenog dječaka nadaju se da će njihovo dijete doći kući oporavljeno, ali i oni moraju također biti upoznati sq nastalom situacijom a i kakve posljedice ce E.O snositi poslije ovog slučaja.

“Kada pogledate ove slike iz bolnice, ne možete ni pomisliti kakava nas tek pobra čeka sa bolničkim tropkovima, troškovima advokata. Još ne znamo šta ćemo i kako” kroz suze govorila je majka povrijeđenog dječaka.

(FOTO) Pretukli dječaka pa završio u bolnici: odstranjen mu dio organa!

Molimo sve ljude dobre volje da se jave kako bi pomogli porodici povrijeđenog dječaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments