Hanka Paldum za medije: Kunem vam se zdravljem i životom da to nije istina

Nakon što su mediji jutros prenijeli vijest da je u Neumu uhapšen sin Hanke Paldum, Mirzad Brkić, oglasila se pjevačica.

Paldum tvrdi da njen sin nije priveden i da su navodi lažni.

– Ma kakva je to vijest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će a traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru – rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf.rs.

Naime, Hankin sin je navodno priveden zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao 26-godišnju djevojku, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Oglasila se Hanka Paldum nakon privođenja sina Mirzada: Sutra će se saznati prava istina…

“Molim vas, sutra poslije 11 sati, dobit ćete svi izvještaj iz MUP-a i vidjet ćete onda… Ja ću morati angažovati advokata poslije ovoga i tužiti sve medije koji su napisali ijedno slovo. A sutra će biti objavljena objava, puštena zvanično iz MUP-a Mostara, i svima će vam biti jasno kakva je ovo igra. Sutra ćete dobiti pravu informaciju, ne od mene, već zvaničnu”, rekla je Paldum za portal Radiosarajevo.ba.

Napomenimo, ranije je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona objavio kako je jučer ženska osoba prijavila da je, u njenoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njenu gošću (1995.), te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Mirzad Brkić (36) pušten na slobodu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79