Oglasila se Šejla Zonić sa molbom za javnost: Glasine o meni narušavaju moj privatni život i karijeru

Šejla Zonić, pobjednica ovogodišnjeg showa “Zvezde Granda”, obratila se javnosti povodom spekulacija koje su se pojavile nakon njene pobjede.

U svojoj izjavi izrazila je razočaranje zbog glasina koje negativno utiču na njen privatni život i karijeru.

“Nakon moje pobjede u takmičenju ‘Zvezde Granda’, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu. Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao,” izjavila je Šejla.

Zamolila je sve ljude i medije da prestanu širiti dezinformacije. “Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti,” dodala je.

Šejla je također istakla da zbog trenutne situacije ne može uživati u sreći nakon pobjede. “Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite,” poručila je Šejla.

Neki dio publike izrazio je nezadovoljstvo zbog toga što je Šejlina mentorica bila Ceca, postavljajući pitanje hoće li i ona doći u Tuzlu na pobjednički koncert. Šejla je kasnije otkrila da je niko iz Tuzle nije kontaktirao i da će veliki pobjednički koncert biti održan u njenom rodnom gradu, Sanskom Mostu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79