Otkriveno: Evo šta je ukradeno iz Suda u Podgorici

Iz depoa podgoričkog Višeg suda ukradeno je nekoliko pištolja, koji su dokazni materijal protiv šefova kavačkog kriminalnog klana, dok istražitelji tragaju za šest osoba, učesnika u obijanju.

Prema informacijama podgoričkih “Vijesti”, nadzorne kamere donekle su “ulovile” osumnjičene, ali je četvoeo njih bilo maskirano kačketima.
Izvor koji učestvuje u istrazi izjavio je da su osumnjičeni vjerojatno stranci koji su stigli u Podgoricu iz okolnih država.

Prema neformalnim informacijama iz “Vijesti”, oni će biti optuženi za ozbiljna krivična djela, uključujući tešku krađu, ometanje pravosuđa i sprječavanje prikupljanja dokaza.

U depou ciljano napravljen haos

Na području Botuna, policija je locirala kombi vozilo koje su osumnjičeni, prema njihovim vjerovanjima, koristili.

Izvor koji je razgovarao s “Vijestima” izjavio je da su, osim pištolja, ukradeni i dokazi iz više predmeta, ali se pretpostavlja da su lopovi svjesno stvarali konfuziju među spisima kako bi prikrili svoj pravi cilj.

Otkriće da je neko pregledao dokaze dogodilo se 11. septembra ujutro. Uprkos tome, službenici Višeg suda tek su nakon otprilike 20 sati otkrili da su lopovi provalili rupu u zidu te prostorije, a kroz nju su stvorili tunel koji vodi do stana u susjednoj zgradi u Njegoševoj ulici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79