Propao mu pokušaj pljačke pumpe

Policija je uhapsila A.J. iz Gradiške jer ga sumnjiči za razbojništvo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška juče je oko 20.45 časova prijavljeno je da je nad radnikom benzinske pumpe od strane nepoznatog maskiranog lica izvršeno razbojništvo u pokušaju, te da je brzom reakcijom rasvjetljeno krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

“Operativnim radom na terenu, policija je identifikovala i lišili slobode lice A.J. koje se sumnjiči da je uz prijetnju upotrebe sile držeći u ruci metalnu palicu od radnika zatražio da mu preda sav novac iz kase, što isti nije učinio te se nepoznato lice udaljilo u nepoznatom pravcu”, navode iz policije.

Dodaju da je o svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv A.J. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79