Sejo Brajlović traži TRI konobara: “Plata 2.000KM + bakšiš”

Najpoznatiji sarajevski ugostiteljski objekat, “Brajlović”, vlasnika Seje Brajlovića objavio je danas da traži nove članove svog tima piše Crna-Hronika.

Zbog povećanog obima posla i rastuće popularnosti, ovaj cijenjeni restoran otvara vrata za ambiciozne i motivisane osobe koje žele raditi kao konobari i majstori za roštiljem.

Kako je potvrdio Sejo Brajlović, njegov restoran traži tri konobata i tri majstora roštilja. Daje platu od 2.000KM, radnik je osiguran i plaćeno mu je penziono a imat će i slobodne dane.

Posjećamo Sejo Brajlović u jednom od televizijskih gostovanja potvrdio je da njegov konobar “namota” 5.000 KM mjesečno.

“Moj konobar ‘namota’ 5.000 maraka, u Njemčakoj neće nikad dobiti te pare”

Na službenom Instagram profilu restorana Brajlović objavljen je oglas s osnovnim informacijama

Konobar ima dvije milje platu, dvije milje bakšiša i još “namota” hiljadu, to je pet hiljada. Mušterija plati račun, a posebno konobarima daju bakšiš.

U Njemačkoj neće nikad dobiti te pare, a dok je tamo drugi mu ovdje spavaju sa ženom. Je** pare onda, nije sve u parama”, kazao je Sejo u televizijskom intervju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79