Sestre Alise Mutap poručile: U svojoj izjavi, Muriz Memić pominje i laže da se desilo nešto, nekim našim bivšim partnerima, nekad…

sMuriz Memić, otac ubijenog Dženana Memić, obratio se javnosti.

“Neka razmisle te Alisine sestre šta se desilo i njihovim bivšim momcima”

Neka oni razmisle kako je nama bez Dženana. Šta bi bilo za ovih punih pet godina da moj sin živ. Imao bi svoju porodicu. Neka razmisle te njene sestre šta se desilo i njihovim bivšim momcima. Mi se ne osvrćemo na njih. Ja idem do kraja svojim pravcem. Njihov advokat Goran Dragović je rekao da će napraviti proteste ako joj produže pritvor, evo čekamo te proteste. Ja ću napraviti proteste kada ja to budem želio i bit će to 20. po redu. Ne mogu oni na mene utjecati da li ću protestirati ili neću – rekao je danas Memić.

Nedugo nakon ovoga, na našu e-mail adresu stigao je demantij od strane Berine i Aldijane, sestara Alise Mutap – Ramić. Njihov demantij, odnosno reakciju, prenosimo u cjelosti:

“U svojoj izjavi, Muriz Memić pominje, insinuira, laže, da se desilo NEŠTO, NEKIM našim bivšim partnerima, NEKAD. Naravno, postavlja se pitanje šta se desilo, kome i kada se nekom nešto desilo?

Oglasio se advokat Feraget: Porodici Mutap bi bolje bilo da kažu zašto je Alisa lagala pred sudom

Muriz Memić u svom stilu kao i do sada maltretira javnost svojim insinuacijama i lažima. A sve pomenuto će morati dokazivati na Sudu.

Stoga, pozivamo Muriza Memića da objelodani svoja saznanja, a vezana su za nas, Alisine sestre (kada, kome, šta i gdje) ili će kao i u slučaju svog sina, javnost držati u neizvjesnosti.

Ili pak, ovakvim iskonstruisanim (narodski rečeno mahalskim) lažima samo želi skrenuti pažnju s najbitnije činjenice, a to je ko je ubio Dženana Memića”, stoji u reakciji sestara Alise Mutap.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79