Uhapšen u Šibeniku: 78-godišnjak istukao i poslao dvojicu muškaraca u bolnicu

U Policijskoj stanici Šibenik provedeno je kriminalističko istraživanje nad 78-godišnjakom koji je osumnjičen za krivično djelo tjelesna povreda na štetu 48-godišnjaka i 50-godišnjaka.

Prema informacijama dobivenim od policije, incident se dogodio u dvorištu stambenog objekta u Šibeniku, izazvan nesuglasicama oko imovinskih pitanja.

Osumnjičeni je nakon verbalnog sukoba pošpricao oštećene nadražujućom tvari u predjelu glave, a zatim fizički napao 48-godišnjaka udarcima u glavu. Dodatno je nad istim koristio električni paralizator.

Obojica oštećenika zadobili su lakše tjelesne povrede te su zatražili medicinsku pomoć u Općoj bolnici Šibenik.

Policija je također utvrdila da osumnjičeni posjeduje legalno oružje, no nije ga adekvatno držao na svojoj adresi prebivališta, što predstavlja prekršaj prema Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske uz krivičnu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79